Teutë Rrusta & Donjeta Demolli

Teutë Rrusta është aktiviste politike, ish koordinatore e degëve në VV dhe Sekretare e përgjithshme në PSD. 
 
Donjeta është në përfundim të studimeve Master në Shkencë Politike në Universitetin e Missourit - Mizzou në SHBA, ku gjithashtu është duke studiuar një drejtim Minor në Studime Gjinore. Fokusi i saj janë lëvizjet politike dhe ndikimi i grave/diversitetit gjinor në këto lëvizje.