Teofil Blazevski

Teofil Blazevski është redaktor dhe gazetar në Fondacionin Metamorfozis, në projektet mediatike Shërbimi për kontrollin e fakteve në media dhe në Vërtetmatës që nga viti 2015. Ai është një gazetar i diplomuar, dhe ka 33 vjet përvojë pune në gazetari, nga të cilët mbi 27 profesionalisht si reporter, redaktor dhe kryeredaktor (9 vjet), në disa media të shkruara dhe elektronike. Ai është gjithashtu anëtar i Komisionit për ankesa në Këshillin për Etikën e Mediave në Maqedoni që nga viti 2014, anëtar i Bordit Ekzekutiv të LSMP, si dhe anëtar i Bordit të Transparency International - Maqedoni.