Tamara Cupaç

Tamara Cupaç punon për agjensinë e lajmeve MINA në Mal të Zi. Ajo është në gazetari që nga viti 2015. Me profesion është gazetare sportive, përndryshe ka diplomë master në edukimin fizik për fëmijë. Pas përfundimit të studimeve, ndjek me përkushtim ngjarjet shoqërore dhe politike në vend, rajon dhe botë.