Takis S. Pappas & Alecos Papadatos

 

Takis S. Pappas është një shkencëtar politik i trajnuar me doktoraturë nga Universiteti Yale dhe ekspert kryesor botëror për populizmin, demokracinë dhe udhëheqjen politike. Një ish-profesor i politikës krahasuese në Greqi. Ai ka dhënë mësim si profesor në universitetet e Strasburgut, Oslos, Freiburgut, Luksemburgut, Helsinkit dhe CEU në Budapest.

Alecos Papadatos është një shkrimtar dhe ilustrues grek i librave komik, i njohur më së miri si artisti i Logicomix, një roman grafik i shkruar nga Apostolos Doxiadis dhe Christos Papadimitriou. Logicomix ishte libri grafik numër 1 më i shitur i New York Times, i 18 tetorit 2009.

 

nga autori