Stuart Lau

Ai u rrit në Hong Kong dhe mban një master në gazetari nga Universiteti i Hong Kong, dhe ka një diplomë universitare të drejtësisë. Ai flet anglisht, kantonisht dhe mandarin. Para se të punonte për POLITICO, Stuart ishte Korrespondent i Evropës për South China Morning Post në Bruksel, duke mbuluar marrëdhëniet BE-dhe Mbretëria e Bashkuar-Kinë.