Sonja Kramarska

Sonja Kramarska është gazetare, autore e disa publikimeve, ish kryeredaktore e gazetës “Utrinski Vesnik” dhe e portalit NovaTV. Aktualisht punon si gazetare dhe anëtare e kolegjit redaktues në NovaTV. Në karrierën e saj është vlerësuar me çmimin gazetare e vitit dhe çmimin më të lartë “Mito Haxhivasilev Jasmin”. Ajo ka kaluar një vit akademik në Universitetin e Oklahomas në SHBA si pjesë e programit për zhvillim profesional. Ajo ka punuar gjithashtu edhe si këshilltare për çështje politike dhe komunikim në kabinetin e ministres së Mbrojtjes Radmilla Shekerinska.