Sefer Zogaj

Sefer Zogaj ka përfunduar studimet bachelor në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin Ekonomik. Gjatë shkollës së mesme ka filluar të shkruaj vështrime për Gazetën “Epoka e Re”, më pas edhe për mediat e Shqipërisë si “Albeu” dhe “Shekulli”. Ai është në përfundim të studimeve master në Fakultetin Ekonomik. Gjatë studimeve ka punuar në një mori mediash si Intro, Ballkani, Insajderi.com, Shqip.com dhe tash KTV. Seferi është poashtu pjesë e shoqërisë civile përmes Institutit për Kërkime Ekonomike. Përveç kësaj, e ka menaxhuar edhe një biznes të vogël “Gift of Heart” që kryesisht është marrë me shitje online. Interesimi i tij kryesor në jetë është studimi i shkencave sociale.

nga autori