Ri-Rilindja

RI-RILINDJA është projekt i FLOSSK në partneritet medial me Sbunker, që synon të përfshijë komunitetin e te rinjve në digjitalizimin e gazetës RILINDJA përmes skanerëve bone-vet dhe më pas t'i bëjë ato të qasshme online për të gjithë.

nga autori