Qëndresa Krelani

Qëndresa Krelani (Qeqa) është moderatore dhe gazetare e sportit në Radio Kosovë, njekohësisht anëtare e Bordit të Shoqatës së Gazetarëve Sportiv. Ajo ka gati dy dekada që përcjellë sportin dhe ka njohuri të shkëlqyeshme të zhvillimeve sportive vendore dhe ndërkombëtare.