Petrit Zogaj

Petrit Zogaj është një nga aktivistët më të zëshëm të shoqërisë civile, komentues aktiv i politikave publike dhe drejtor i Lëvizjes FOL. Nën drejtimin e Petritit, Lëvizja FOL është bërë një nga organizatat më të besueshme të shoqërisë civile, që ndikon politikën publike. Petriti ka studiuar shkencën politike në Universitetin e Prishtinës dhe është autor i një sërë publikimesh që trajtojnë transparencën dhe luftën kundër korrupsionit.