Paul Mozur & Steven Lee Myers

Paul Mozur është një korrespodent i teknologjisë i përqendruar në kryqëzimin e teknologjisë dhe gjeopolitikës në Azi. Ai është emëruar dy herë finalist i Çmimit Pulitzer.

Steven Lee Myers është shefi i zyrës në Pekin për The New York Times. Ai u bashkua me Times në 1989 dhe ka punuar më parë si korrespodent në Moskë, Bagdad dhe Uashington.