Nicu Popescu

Nicolae "Nicu" Popescu është një autor dhe diplomat moldav që shërben si Ministër i Punëve të Jashtme dhe Integrimit Evropian të Moldavisë në Kabinetin Sandu nga qershori deri në nëntor 2019.