Naim Jakaj

 

Naim Jakaj ka studiuar Sociologji dhe Drejtësi. Ai ka një përvojë të gjatë të punës në Kuvendin e Kosovës, si koordinator dhe si këshilltar në fushën e praktikës parlamentare, çështjeve sociale dhe të drejtësisë në Kosovë. Aktualisht është hulumtues në Institutin e Kosovës për Drejtësi në kuadër të Programit Qeverisja e mirë.