Muhamet Brajshori

Muhamet Brajshori është Ambasadori i Kosovës në Tajlandë dhe vendet e ASEAN-it. Ai ka shërbyer në poste të ndryshme në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës dhe ka qenë përgjegjës për njohjet diplomatike dhe çështjet multilaterale. Më parë ai ka punuar me Southeast European Times, World Bank dhe USAID. Ai ka studiuar Shkencat Politike në Universitetin e Prishtinës dhe ka kryer masterin e tij në shkenca politike dhe histori në Universitetin e Uppsala dhe Universitetin e Siegen dhe në marrëdhëniet ndërkombëtare në Universitetin e Staffordshire. Ai ka kaluar semestra kërkimor në Universitetin e Heidelbergut, Universitetin e Turkus dhe Universitetin e Kölnit.