Milot Gusia

Milot Gusia punon si profesor dhe redaktor, si dhe aktivist dhe komentues në skenën e artit vendor dhe ndërkombëtar. Gusia ka punuar në një numër programesh në fushën e artit dhe kulturës. Gusia ka përfunduar studimet master për Dizajn Grafik në Universitetin e Prishtinës, si dhe ka përfunduar studimet MBA në Universitetin e Staffordhire-it në Britani të Madhe.