Milos Milovanovic

MIlos Milovanovic ka qenë i angazhuar në organizata ndërkombëtare dhe ato të shoqërisë civile, për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, demokracisë dhe zhvillimit. Aktualisht është duke kryer studimet Master në Menaxhment Publik në Willamette University në Salem, Oregon.