Melvyn Krauss

Melvyn Krauss është një profesor i nivelit të lartë i ekonomisë në Universitetin e New York-ut dhe bashkpunëtor i lartë në Institutin Hoover, një institucion hulumtimi në Universitetin e Stanfordit.