Marko Vidojkoviq

Marko Vidojkoviq (Vidojkovi?) u lind në Beograd më 1975. Është arsimuar për jurist dhe ka botuar më shumë se dhjetë romane. Ka qenë redaktor në revistat Maxim dhe Playboy. Ka luajtur dhe kënduar në grupe punkhardcore dhe metal. Së bashku me Nenad Kulaçinën është drejtues i emisionit politik satirik Dobar loš zao në portalin nova.rs. Është aktivist dhe luftëtar për të drejtat e njeriut.