Lorik Sylejmani/Aveny

Lorik Sylejmani/Aveny është artist vizuel. Autor i emisionit në Radio Kosovë, Pilot Underground, ndërsa në Radio Televizionin e Kosovës autor i emsionit Aveny dhe regjisor e producent artistik në emsionin Filozofema.