Lisandri Kola

Lisandri është poet, përkthyes, studiues dhe mësimdhënës në Tiranë. Është fitues i çmimit të madh "Atë Zef Pllumi" në fushën e poezisë, për librin "Fluturat vdesin në maj", që u botua në Prishtinë nga Dit' e Nat' në vitin 2014. 

nga autori