Lirim Krasniqi

Lirim Krasniqi është Analist i politikave dhe Menaxher i projekteve në Organizatën joqeveritare GERMIN, organizatë kjo që mbështet parimet dhe idealet e saj në besimin se diaspora luan rol të gjerë dhe proaktiv në zhvillimin pozitiv të vendeve të Ballkanit perëndimor, aty ku jetojnë shqiptarët.