Lexime Podcast

Ora e radios “Lexime” i kushtohet librit të përkthyer e të shkruar në gjuhën shqipe nga shkencat shoqërore e humane. Prodhohet nga Sbunker, ndersa realizohet dhe udhëhiqet nga Gëzim Selaci në bashkëpunim me Kuvendin e Sociologjisë. Botohet çdo të dytën të hëne në Sbunker.net, YouTube, iTunes. Spotify dhe Google Podcasts. Për sugjerime dhe vërejtje, na shkruani në [email protected].

nga autori