Ledjo Zeneli

Ledjo është një 22 vjeçar nga Tirana. Studion për sociologji në universitetin Selçuk, në qytetin e Konjas në Turqi. Aktualisht ndodhet në vitin e 3-të bachelor. Fusha që pëlqen më shumë është kultura dhe çdo lloj çështje që ka të bëj me kulturën si e tërë.