Faruk Ajeti & Kristina Spohr

Dr. Kristina Spohr është profesore e historisë ndërkombëtare në Universitetin SAIS-Johns Hopkins në Uashington (D.C.) dhe London School of Economics. Libri i saj i fundit “Pikë kthese - Riorganizimi i Botës pas 1989" (DVA, 2019) u vlerësua së fundmi me çmimin "Libri i Shkencave Politike" për vitin 2020 në Gjermani.

Dr. Faruk Ajeti është bashkëpunëtor shkencor në Institutin Austriak për Politikë Ndërkombëtare në Vjenë dhe visiting scholar i Fondacionit Austriak të Planit Marshall në Universitetin Johns Hopkins në Shkollën e Studimeve të Avancuara Ndërkombëtare në Washington (D.C)