Julia Petrovskaya

Julia Petrovskaya është gazetare e cila ka punuar me "Nezavisimaya Gazeta" (në 2005-2009 - si shefe e departamentit të politikës ndërkombëtare, redaktore e huaj e aplikacionit "Diplomatic Courier"), gazetën "Vremya MN", agjencinë "RIA Novosti" dhe Radio "Liberty".