Jordan Kisner

Jordan Kisner shkruan ese dhe shkrime për n+1, The Atlantic, The New York Times Magazine, The Guardian, The Believer dhe të tjerë. Libri i saj i parë, "Thin Places", është një nga "librat më të mirë të NPR-së të vitit 2020".