Joanna Hanson

Joanna Hanson është drejtore ekzekutive e organizatës New Perspektiva. Më herët ajo ka punuar në British Foreign and Commonwealth Office dhe si redaktore në BBC. Ajo i ka përfunduar studimet n York University (UK) me diplomë në Histori Moderne, kurse më vonë doktoratën në School of Slavonic and Eastern European Studies, UCL, Londër.