Jeton Zulfaj

Jeton Zulfaj është zv. drejtor dhe menaxher i programeve në Lëvizjen FOL. Ai është aktivist i shoqërisë civile dhe njohës i integrimeve evropiane. Ka kryer studimet Master në Universitetin Lund të Suedisë për EU Affairs, dhe është përfitues i bursës nga Instituti Suedez.

nga autori