Ivor Fuka

Ivor Fuka është kryeredaktori i portalit jofitimprurës online Lupiga.Com. Ai është diplomuar për histori në Fakultetin Filozofik në Zagreb, kurse me gazetari merret që nga viti 2001. Ai ka punuar në disa media kroate si Novi list, Vjesnik, Radio Student ose Poslovni dnevnik dhe ka bashkëpunuar me media të shumta rajonale dhe evropiane. Interesi i tij gazetaresk përqendrohet në të drejtat e njeriut dhe politikën e medias.