Imer Topanica

Imer Topanica (1983), asht autor i librave: Udhëtarët (roman) – Princi; Tiranë 2013; Tufë Drite (poezi) – Rrokullia; Prishtinë 2014; Shënime të pamjaftueshme (poezi) – Armagedoni; Prishtinë 2019; Lavdi Marrëzive (roman) – Muza; Prishtinë 2020 dhe Këpucët e vdekjes (përmbledhje me tregime) – Littera, Prishtinë 2022. Një pjesë e krijimtarisë së tij tashma flet edhe në gjuhën angleze, turke e serbo-kroate. Qe një kohë e ushtron edhe zejen e gazetarit e ndërsa aktualisht asht kryeredaktor i gazetës online “Fol Drejt”.