Ilir Deda

Ilir Deda ka magjistruar në Marrëdhënie Ndërkombëtare në The New School në Nju Jork. Ai ka qenë i angazhuar në shoqërinë civile si dhe ka qenë deputet i Lëvizjes Vetëvendosje!