Ilari Papa

Ilari Papa është një asistente kërkimore në Institutin e Uashingtonit për Politikën e Lindjes së Afërt, ku ajo shqyrton Kinën dhe konkurrencën e madhe të fuqisë në Lindjen e Mesme. Ajo është gjithashtu një studente e diplomuar në Universitetin e Stanfordit, ku do të ndjekë një master në politikën ndërkombëtare në Institutin Freeman Spogli.