Hidajet Ahmeti

Hidajet Ahmeti, studimet bachelor i ka kryer në Universitetin e Prishtinës në Filozofi dhe Shkenca Politike, kurse Masterin në Filozofi në UP. Aktualisht është profesor në gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti.