Heather A. Conley

Heather A. Conley është nënpresidente për Europë, Euroazi dhe Arktik dhe drejtoreshë për Programin e Europës, Rusisë, dhe Euroazisë në Qendrën për Studime Strategjike dhe Ndërkombëtare (CSIS) në Uashington.