Haris Babaçiç

Haris Babaçiç është student i doktoratës në Institutin Karolinska në Stokholm, Suedi. Hulumton proteomikën dhe proteogjenikën e kancerit dhe COVID-19. Që nga fillimi i pandemisë COVID-19, ai ka monitoruar dhe modeluar në mënyrë aktive situatën epidemiologjike në Maqedoni. Ai u diplomua për mjekësi në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, në Universitetin e Sh. Qirili dhe Metodi, si i pari i gjeneratës. Ai studimet e magjistraturës i ka kryer në Epidemiologji, në Universitetin Ludvig Maksimilian në Mynih, Gjermani.