Halil Matoshi

Halil Matoshi është gazetar dhe analist i rregullt i zhvillimeve politike. Ka punuar në gazetat "Bota e re", "Zëri", "Lajm", "Express" dhe "Koha Ditore". Gjithashtu ka botuar libra me poezi, tregime, studime dhe ditar, ndërsa poezitë e tij janë përkthyer në gjermanisht, spanjollisht, rumanisht, greqisht dhe anglisht. 

nga autori