Hal Brands

Hal Brands është profesori i shquar i çështjeve globale Henry Kissinger në Shkollën e Studimeve të Avancuara Ndërkombëtare të Universitetit "Johns Hopkins". Ai është gjithashtu një studiues rezident në Institutin Amerikan të Ndërmarrjeve dhe një kolumnist i "Bloomberg Opinion".