Hajrulla Çeku

Hajrulla Çeku është pjesë e EC Ma Ndryshe, organizatë me bazë në komunitet që angazhohet për mbrojtjen e qyteteve të Kosovës. Ka përfunduar studimet master në qeverisje dhe zhvillim lokal. 

nga autori