Gustav Gressel

Gustav Gressel është një bashkëpunëtor i lartë i politikës me Programin e Evropës më të gjerë në Këshillin Evropian për Marrëdhëniet e Jashtme në zyrën e Berlinit. Temat e tij të fokusit përfshijnë Rusinë, Evropën Lindore dhe politikën e mbrojtjes.