Gazmend Bërlajolli

Gazmend Bërlajolli është i lindur në Pejë. Studimet themelore për Gjuhësi i ka mbaru në UCL të Londrës, kurse studimet Master, po për Gjuhësi, në Universitetin e Prishtinës. Punon si redaktor tekstesh, përkthyes dhe interpret i pavarur.
 

nga autori