Garentina Kraja

Garentina Kraja ishte këshilltare për Politika të Jashme e presidentes Atifete Jahjaga. Ajo ka punuar si korrespondente për organizatën Associated Press, si dhe ka qenë gazetare në gazetën Koha Ditore. Ka përfunduar studimet Bachelor dhe Master në Shkencë Politike në Universitetin Yale në ShBA.