Fehim Tastekin

Fehim Tastekin është një gazetar turk dhe një kolumnist i "Turkey Pulse" i cili më parë shkruajti për "Radikal" dhe "Hurriyet". Ai ka qenë gjithashtu drejtues i programit javor "SINIRSIZ", në IMC TV. Si analist, Tastekin specializon në politikën e jashtme turke dhe çështjet e Kaukazit, Lindjes së Mesme dhe BE-së.