Ashley J. Tellis & Evan S. Medeiros

Ashley J. Tellis mban pozitën e Tata Chair për Çështjet Strategjike dhe është një anëtar i vjetër në Carnegie Endowment për Paqen Ndërkombëtare. Ai ka specializuar në sigurinë ndërkombëtare dhe politikën e jashtme dhe të mbrojtjes të SHBA me një fokus të veçantë në Azi dhe nënkontinentin Indian.

Evan S. Medeiros është një këshilltar i lartë në China Program të Institutit Amerikan të Paqes. Përveç rolit të tij në USIP, Medeiros është profesor dhe mban pozitën e Penner Family Chair në studimet Aziatike në Shkollën e Shërbimit të Jashtëm të Universitetit Georgetown. Ai ka botuar disa libra dhe artikuj mbi Azinë Lindore, marrëdhëniet SHBA-Kinë dhe politikat e jashtme dhe të sigurisë kombëtare të Kinës. Ai gjithashtu rregullisht ofron këshilla dhe komente për korporatat globale dhe mediat ndërkombëtare në rolin e tij si këshilltar i lartë me The Asia Group.