Eugene Rumer & Richard Sokolsky

Eugene Rumer është ish oficer i inteligjencës kombëtare për Rusinë dhe Euroazinë në Këshillin Kombëtar të Inteligjencës së SHBA, është një anëtar i lartë dhe drejtor i Programit të Rusisë dhe Euroazisë së Carnegie.

Richard Sokolsky është një bashkëpunëtor i lartë jorezident në Programin e Carnegie për Rusinë dhe Euroazinë. Puna e tij përqendrohet në politikën e SHBA ndaj Rusisë në prag të krizës në Ukrainë.