Erlind Sulko

Erlind Sulko ka lindur në Tiranë, Shqipëri. Ka mbaruar studimet baçelor për filozofi në Universitetin e Otavës, Kanada. Tani merret kryesisht me poezi, hulumtime letrare dhe mbledhje librash të vjetër e të rrallë.

nga autori