Erblin Bucaliu

Erblin Bucaliu mban titullin Master i Arkitekturës nga Wentworth Institute of Technology në Boston MA, SHBA. Kariera e tij përfshinë qasje strategjike për një varg të gjerë të projekteve që veprojnë në vijat lidhëse mes arkitekturës, peizazhit dhe urbanizmit. Ai ka qenë pjesë e ekspozitave të shfaqura në Boston, New York, dhe Prishtinë. Erblini është fitues i Alpha Rho Chi Bronze Medal (2013), si dhe zuri vendin e dytë në konkursin "Ide për Prishtinën: Çmimi Rexhep Luci për Urbanizëm" (2014). Gjatë periudhës 2016-2018 ai ka qenë i angazhuar edhe si bashkëpunëtor i jashtëm në Katedrën e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor pranë FNA-së në Universitetin e Prishtinës.

nga autori