Emir Zulejhiq & Dalio Sijah

Emir Zulejhiq është redaktor i portalit Raskrinkavanje.ba, i cili merret me kontrollin e saktësisë së pretendimeve në media dhe në rrjetet sociale, dhe ai ka shkruar për portalin që nga themelimi i tij në vitin 2017.

Dalio Sijah është redaktori i platformës së parë për verifikimin e fakteve Istinomjer.ba në BE dhe një anëtar i vjetër i shoqatës civile. "Pse jo".