Edina Sheçeroviç

Edina Shecerovic është një redaktore dhe prezantuese prej kohësh i Dnevnik në Televizionin Federal. Ajo i hodhi hapat e saj të parë në gazetari në vitin 2006 gjatë një vullnetarizmi pesë-mujor në televizionin OBN. Që nga viti 2007, ai punon si gazetare në Televizionin e Kantonit të Sarajevës në programin Lajme si redaktor dhe prezantues i programeve ditore të lajmeve - Dnevnik TV SA. Që nga 1 shtatori 2010 është e punësuar në RTV të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës si redaktore dhe drejtuese e emisioneve të lajmeve të përditshme Federacija danas dhe Dnevnik 3, si dhe redaktore dhe drejtuese e emisionit qendror informativ Dnevnik 2. Ajo ka bashkëpunuar me disa media vendase dhe ndërkombëtare.