Durim Berisha & Mirlind Behluli

Durim Berisha është jurist dhe në të kaluarën ka shërbyer si këshilltar për çështje kushtetuese dhe liritë e të drejtave themelore pranë Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Kryeministrit Albin Kurti dhe Institucionit të Avokatit të Popullit në Kosovë.

Mirlind Behluli është studiues i marrëdhënies ndërkombëtare dhe shkencave politike. Që disa vite është pjesë e Institutit EdGuard si hulumtues në politikat e arsimit e së fundmi edhe ligjërues në Kolegjin Universum në Departamentin e Shkencës Politike dhe Juridikut. Momentalisht është kandidat për doktoraturë për marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin Istanbul Medeniyet në Turqi.