Durim Berisha

Durim Berisha është jurist dhe në të kaluarën ka shërbyer si këshilltar për çështje kushtetuese dhe liritë e të drejtave themelore pranë Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Kryeministrit Albin Kurti dhe Institucionit të Avokatit të Popullit në Kosovë.

nga autori